ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΙΤΑΛΟΣ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Κ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΡΑΚΟΥ


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΙΤΑΛΟΣ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Κ. ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΡΑΚΟΥ


Ο Forte dei Marmi, 20 ετών, αρρώστησε ενώ εργαζόταν και πέθανε ακαριαία

Στη Βερσίλια, το βράδυ μεταξύ Σαββάτου 30 και Κυριακής 1 Μαΐου, σημειώθηκε μια τρομερή τραγωδία με έναν νεαρό 20χρονο που έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ εργαζόταν.

2 ΜΑΪΟΥ 2022

Ο Forte dei Marmi, 20 ετών, αρρώστησε ενώ εργαζόταν και πέθανε ακαριαία

Δυστυχώς, σήμερα όλο και περισσότεροι νέοι χάνουν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας, και λόγω των συσκευών ασφαλείας που δεν είναι πάντα κατάλληλες. Το τελευταίο νεαρό θύμα είναι ένα 20χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ένας νεαρός άνδρας 20 ετών που εργαζόταν ως σερβιτόρος σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Forte dei Marmi όπου κατηγόρησε για ασθένεια και πέθανε λίγες ώρες αργότερα. 

Ο Raoul Biagiotti είναι ένας νεαρός 20χρονος που εργάστηκε ως σερβιτόρος στο La Capannina Franceschi, στη Versilia στο Forte dei Marmi, όπου το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου αρρώστησε . Σύμφωνα με όσα λέγονται, ο νεαρός άνδρας θα είχε σωριαστεί στο έδαφος μπροστά σε εκατό άτομα ακριβώς λόγω ασθένειας γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Οι συνάδελφοι ειδοποίησαν αμέσως τα οχήματα έκτακτης ανάγκης , αλλά οι γιατροί, μόλις έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν την ανακοπή κυκλοφορίας του νεαρού. Προσπάθησαν επίσης να τον επαναφέρουν στη ζωή, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο του Λιβόρνο για να του σώσουν τη ζωή και όπου, λόγω της σοβαρής κατάστασης που βρισκόταν, πέθανε την Κυριακή 1 Μαΐου νωρίς το απόγευμα. 

Με βάση τις εξετάσεις και τις έρευνες που έγιναν από το νοσοκομείο του Λιβόρνο, φαίνεται ότι ο νεαρός Raoul Biagiotti πέθανε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα . Ο νεαρός ζούσε στο Capannori, στην επαρχία Lucca. Είχε αποφασίσει να εργαστεί εκεί για να εξοικονομήσει χρήματα και να προσπαθήσει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος.

Εκτός από τους γονείς τον θρηνούν και ο αδερφός και η αδερφή του, μαζί με πολλούς άλλους φίλους. Στο Facebook, η μητέρα εμπιστεύεται αυτά τα λόγια για τον χαμό του γιου της: «Μισούσες αυτή τη φωτογραφία ενώ εγώ τη βρίσκω υπέροχη. Παρά τον πόνο της απώλειας, σας διαβεβαιώνω ότι θα επαναλάβω ολόκληρο το ταξίδι μαζί σου. Ήταν πραγματική τιμή και προνόμιο που σε γνώρισα. Η μαμά σου» .

fidelityhouse

No comments