ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Οι νεκροθάφτες αντιμετωπίζουν ένα νέο φαινόμενο...ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Οι νεκροθάφτες αντιμετωπίζουν ένα νέο φαινόμενο...Τον περασμένο μήνα, περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν στην Ολλανδία από ό,τι αναμενόταν. Υπήρχε υπερβολική θνησιμότητα άνω των 350 νεκρών την εβδομάδα τον Απρίλιο, αναφέρει το CBS, το οποίο αναμένει να λάβει πληροφορίες για τα αίτια των θανάτων αργότερα.

Στο μεταξύ, οι νεκροθάφτες έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο φαινόμενο, για το οποίο έχουν ήδη προειδοποιήσει αρκετοί γιατροί. 

«Εκεί που τον Δεκέμβριο είχα συχνά να αντιμετωπίσω αιφνίδιους θανάτους σε σχετικά νεαρή ηλικία, ήρθα πρόσφατα αντιμέτωπος με ένα νέο φαινόμενο: πολύ επιθετικά και ταχέως αναπτυσσόμενα καρκινώματα και μεταστάσεις σε αρκετά νεαρή ηλικία. 

«Τρία τηλεφωνήματα από άτομα που ζητούσαν μια κηδεία. Τρεις σε μια μέρα! Τρεις σχετικά νέοι μεταξύ 50 και 60 ετών. Και παραδόξως, και οι τρεις έχουν την ίδια διάγνωση: μεταστάσεις στον εγκέφαλο. Και οι τρεις έχουν πρόγνωση από αρκετές εβδομάδες έως μήνες», προσθέτει ο De Roos.

Οι άνθρωποι αισθάνονται άρρωστοι, πηγαίνουν στο γιατρό, λαμβάνουν παραπομπή στο νοσοκομείο, κάνουν διάγνωση και μετά το "παιχνίδι" τελειώνει σε χρόνο μηδέν.

Την Πέμπτη, ανακοίνωσε ότι είχε πέντε περιπτώσεις με νέους μεταξύ 48 και 59 ετών τις τελευταίες εβδομάδες. «Όλες είναι εγκεφαλικές μεταστάσεις. Δεν αντιμετωπίζεται πλέον με καμία θεραπεία. Επιπλέον, πέντε αναφορές θανάτων, από άρρωστους για 1,5 έως δύο εβδομάδες. Αυτό με στεναχωρεί.”

«Βρίσκομαι συνεχώς αντιμέτωπος με περίεργες περιπτώσεις», τονίζει ο νεκροθάφτης. «Δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να ερευνούσε ο Pieter Omtzigt; (Ολλανδός πολιτικός που ξεσκέπασε μια τεράστια απάτη με επιδόματα και οικονομικές κρεμάλες σε χιλιάδες οικογένειες). Γιατί δεν ακούμε για αυτό; Γιατί υπάρχει τόση μυστικότητα;»

Άλλοι διευθυντές γραφείων τελετών παρατηρούν επίσης ότι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν. Κάποιος απαντά: «Μίλησα με έναν διευθυντή τελετών χθες. Αυτά που είπε είναι πολύ άσχημα. Σε παρακαλώ, μην το πεις κάπου!». Όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς είπε, η απάντηση ήταν: «Ότι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά. Απλά πεθαίνουν ξαφνικά. Επίσης νέοι, υγιείς άνθρωποι».

Κάποιος άλλος νεκροθάφτης με το όνομα Ντένις προσθέτει: «Η γνώση μου είναι αυθαίρετη. Ανεξάρτητα από το από τι πέθαναν, του κάνει εντύπωση ότι πολλοί άνθρωποι ηλικίας 60 ετών και άνω πεθαίνουν αυτή τη στιγμή μαζικά».

KORAKAS NEWS

1 comment:

  1. τι να πω για αυτην την βριδικη ρατσα ασε αμα κανω σχολειο θα τους βρισω παλι

    ReplyDelete