2η απόπειρα δολοφονίας των ευρωπαίων απο Σεπτέμβριο: Η Κυριακίδη εξαπολύει νέα επίθεση εμβολιασμού, θέλει να πείσει 100 εκατομμύρια ανεμβολίαστους να κάνουν το "πειραματικό" εμβόλιο2η απόπειρα δολοφονίας των ευρωπαίων απο Σεπτέμβριο: Η Κυριακίδη εξαπολύει νέα επίθεση εμβολιασμού, θέλει να πείσει 100 εκατομμύρια ανεμβολίαστους να κάνουν το "πειραματικό" εμβόλιο

Υπάρχουν ακόμη 100 εκατομμύρια Ευρωπαίοι που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν εμβολιαστεί μόνο μερικώς, δήλωσε η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδη σε συνεδρίαση της επιτροπής Covid του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη. «Δεν είναι ώρα να χαλαρώσετε, είναι ώρα να προετοιμαστείτε», τόνισε.

Η Κύπρια Επίτροπος Κυριακίδη κάλεσε τα κράτη μέλη της ΕΕ να αυξήσουν τα ποσοστά εμβολιασμού και να δημιουργήσουν συστήματα επιτήρησης σε περίπτωση που εμφανιστεί νέα παραλλαγή ή κύμα.

Η επίτροπος της ΕΕ είπε προηγουμένως ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επεξεργάζεται μια "συνολική σύσταση". «Είναι σημαντικό να καταλήξουμε γρήγορα σε μια κοινή στρατηγική. Ειδικά για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο χειμώνα».Ζήτησε από τα κράτη μέλη να εξετάσουν «μια σειρά μέτρων» για προετοιμασία και συντονισμό τους επόμενους μήνες. Δεν είναι σαφές ποια ακριβώς είναι αυτά τα «μέτρα».

Η Κυριακίδη είπε ότι ανησυχεί ότι μια νέα παραλλαγή μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και να οδηγήσει σε "ξαφνική αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων".

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos (JA21) παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της επιτροπής Covid στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ανακοίνωσε ότι η ΕΕ ξεκινά μια νέα εμβολιαστική επίθεση για να «πείσει» 100 εκατομμύρια ανεμβολίαστους μετά το καλοκαίρι. Ο κόσμος προετοιμάζεται για το επόμενο «κύμα», λέει ο Roos.

«Φοβάμαι κυρίως ένα νέο κύμα μέτρων και εμβολιαστικών παρορμήσεων», γράφει ο ευρωβουλευτής.

Σας έχουμε εξηγήσει ότι ζείτε στην μεγαλύτερη δυστοπική ΧΟΥΝΤΑ της ιστορίας της ανθρωπότητας και ότι θα σας την μπίξουν ώστε να γίνετε κοπρία για λάχανα. Η τρομοκράτης Κύπρια έχει σπουδάσει στα πανεπιστήμια τρόμου κλινική ψυχολογία και παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια για τις ψυχολογικές επιπτώσεις σε παιδιά και εφήβους με καρκίνο και λευχαιμία, τη βία στην οικογένεια, τις μαθησιακές δυσκολίες σε παιδιά και τη διασυνδετική συμβουλευτική ψυχιατρική σε γενικό παιδιατρικό νοσοκομείο.[2] Ήταν εκπαιδεύτρια σε θέματα ασθενών με καρκίνο του μαστού και δικαιώματα των ασθενών σε ευρωπαϊκές οργανώσεις.[2] Εργάζεται ως κλινική ψυχολόγος.

Γνωρίζει την ψυχολογία του τρόμου, το Μάιντ Κοντρόλ, αλλά το γνωρίζουμε και εμείς και πολύ καλύτερα απο την ίδια. Όχι λόγω εγωισμού αλλά λόγω συμπαντικής αποστολής στο εδώ και τώρα να ενημερώνουμε τους Ελληνες και γενικά τους ελληνόφωνους παγκόσμια.

Η ΧΟΥΝΤΑ του σατανά είναι στημένη και έτοιμη να σας καταπιεί, αντισταθείτε και κερδίστε την αιώνια ψυχή σας στους αγώνες πείνας που στήνουν γύρω μας.

Να είστε  προετοιμασμένοι για όλα, ιδίως ψυχολογικά-πνευματικά και με τρόφιμα διαρκείας.

KORAKAS NEWS

1 comment: