ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟRed Óg Murphy

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ "ΚΡΑΤΙΚΟΥ" ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Η μακάβρια λίστα μεγαλώνει, “έφυγε” ξαφνικά 21χρονος Ιρλανδός αθλητής 7 Απριλίου 2022.

Ακόμα μια ξαφνική απώλεια αθλητή συγκλονίζει τον κόσμο. Πρόκειται για τον 21χρονο Ιρλανδό Red Óg Murphy με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφυγε ενώ κοιμόταν. Τα κοινωνικά δίκτυα για μια ακόμα φορά έχουν πάρει «φωτιά» με τον κόσμο να κάνει διάφορες τοποθετήσεις για την αιτία. Ο νεαρός αθλητής καταγόταν από πόλη Curry, στην κομητεία Sligo της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, περίπου 130 μίλια βορειοδυτικά του Δουβλίνου. Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Παρασκευή 8 Απριλίου θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία με τους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους φίλους να είναι απαρηγόρητοι.

KORAKAS NEWS

No comments