Γιατρός κρούει τον κώδωνα κινδύνου: οι θάνατοι των εμβρύων έχουν αυξηθεί με 2000% από την κυκλοφορία του "εμβολίου" κατά του κορωνοϊού - ΒΙΝΤΕΟΓιατρός κρούει τον κώδωνα κινδύνου: οι θάνατοι των εμβρύων έχουν αυξηθεί με 2000% από την κυκλοφορία του "εμβολίου" κατά του κορωνοϊού - ΒΙΝΤΕΟ


Ένας Αμερικανός γιατρός προειδοποιεί τις γυναίκες ότι οι θάνατοι των εμβρύων έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 2000 τοις εκατό από την κυκλοφορία του κορωνοϊού. Ο γιατρός, Peterson Pierre, παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν ότι ο αριθμός των εμβρυϊκών θανάτων έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Σύμφωνα με το CDC, έχουν καταγραφεί 3725 θάνατοι εμβρύων και έχουν χορηγηθεί 550 εκατομμύρια ενέσεις από την κυκλοφορία των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Αυτός είναι ένας θάνατος για κάθε 147.651 εμβολιασμούς.

Συγκριτικά, μεταξύ 2006 και 2019, χορηγήθηκαν συνολικά τέσσερα δισεκατομμύρια εμβόλια και αναφέρθηκαν 1.369 θάνατοι εμβρύων. Αυτό ισοδυναμεί με έναν θάνατο για κάθε τρία εκατομμύρια εμβολιασμούς.

«Από τότε που έγιναν διαθέσιμα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ο αριθμός των εμβρυϊκών θανάτων αυξήθηκε κατά 1925 τοις εκατό», είπε ο Πιερ. Ο γιατρός τόνισε ότι οι έγκυες θα πρέπει να το λάβουν υπόψη. «Προστατέψτε τα παιδιά σας».Έως και 23 από τις 32 γυναίκες που έκαναν την ένεση Pfizer είχαν αποβολή, σύμφωνα με την απάντηση της Pfizer και της αμερικανικής αρχής φαρμάκων FDA σε αίτημα. Το CDC αναγνωρίζει ότι τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων κατά του κορωνοϊού στη γονιμότητα.

Ιατρικοί ειδικοί προέτρεψαν τις έγκυες γυναίκες να μην κάνουν εμβόλια mRNA, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρογνώμονας εμβολίων Pamela Acker και του πρώην αντιπροέδρου της Pfizer, Michael Yeadon.

KORAKAS NEWS

No comments