ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Ουκρανέζα βουλευτής: «Δεν πολεμάμε μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη»ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Ουκρανέζα βουλευτής: «Δεν πολεμάμε μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη»


Η Ουκρανή βουλευτής Kira Roedik του φιλελεύθερου και φιλοευρωπαϊκού κόμματος Holos δήλωσε στο Fox News την Κυριακή ότι μένει στο Κίεβο με την ομάδα της για να πολεμήσει. «Είμαστε μέρος της αντίστασης. Είμαστε οπλισμένοι. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε».

«Πολεμούμε τον Πούτιν εδώ και οκτώ χρόνια», πρόσθεσε η Ρόεντικ. «Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή γιατί γνωρίζουμε ότι δεν πολεμάμε μόνο για την Ουκρανία. Αγωνιζόμαστε για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, για τις δημοκρατικές χώρες. Ξέραμε ότι είμαστε η ασπίδα για την Ευρώπη. Ξέραμε ότι δεν θα προστατεύαμε μόνο την Ουκρανία. Προστατεύουμε όλες τις χώρες που θα ακολουθήσουν αν αποτύχουμε. Γι' αυτό δεν πρέπει να αποτύχουμε».Σε αυτούς στέλνει όπλα ο Γουρλομάτης ώστε να πολεμήσουν για την ΝΤΠ της Σιών. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι μας, αυτή είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος..

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Roedik ανακοίνωσε ότι εκκρεμεί μια ποινική υπόθεση εναντίον του κόμματος της Holos (μπορείτε να το μεταφράσετε απο τα ουκρανικά), λόγω των οικονομικών δραστηριοτήτων του. 

KORAKAS NEWS

No comments