Σουηδική μελέτη που δεν θα αρέσει: Η ένεση Pfizer καταλήγει στο ήπαρ και μετατρέπεται σε DNAΣουηδική μελέτη που δεν θα αρέσει: Η ένεση Pfizer καταλήγει στο ήπαρ και μετατρέπεται σε DNA


Το mRNA στο εμβόλιο κορώνας της Pfizer μπορεί να εισέλθει στα ηπατικά κύτταρα, όπου μετατρέπεται σε DNA. Έτσι λένε ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Lund στη Σουηδία.

Το mRNA μετατρέπεται σε DNA ήδη έξι ώρες μετά την έκθεση στο εμβόλιο, σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Current Issues of Molecular Biology. Σύμφωνα με το CDC, το mRNA στο εμβόλιο δεν μετατρέπεται σε DNA.

Το εμβόλιο καταλήγει επίσης στον κυτταρικό πυρήνα, κάτι που το CDC λέει επίσης ότι δεν θα συμβεί. «Το γενετικό υλικό που μεταφέρουν τα εμβόλια mRNA δεν φτάνει ποτέ στον πυρήνα των κυττάρων σας», γράφει η υπηρεσία στον ιστότοπό της.

Πρώτη φορά

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ερευνητές απέδειξαν in vitro -σε ένα τρυβλίο Petri- ότι ένα εμβόλιο mRNA μετατρέπεται σε DNA σε μια κυτταρική σειρά ανθρώπινου ήπατος. Οι ειδικοί και οι ελεγκτές γεγονότων υποστήριξαν για περισσότερο από ένα χρόνο ότι αυτό ήταν αδύνατο.Το CDC ισχυρίζεται ότι «τα εμβόλια κατά της κορωνας δεν αλλάζουν το DNA σας με κανέναν τρόπο» και ότι όλα τα συστατικά των εμβολίων κατά του κορωνοϊού φεύγουν από το σώμα μετά την παραγωγή αντισωμάτων.

Η Pfizer δεν σχολίασε τη σουηδική μελέτη, λέγοντας μόνο ότι το εμβόλιο mRNA της «δεν αλλάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα». «Το εμβόλιο μας κατά του κορωνοϊού δεν αλλάζει την αλληλουχία DNA ενός ανθρώπινου κυττάρου», δήλωσε στους The Epoch Times εκπρόσωπος του κατασκευαστή του εμβολίου.

Αυτοάνοση ηπατίτιδα

Οι Σουηδοί ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι οι πρωτεΐνες ακίδας που παράγονται στην επιφάνεια των ηπατικών κυττάρων μπορεί να προσβληθούν από το ανοσοποιητικό σύστημα και να προκαλέσουν αυτοάνοση ηπατίτιδα.

Μερικοί άνθρωποι έχουν διαγνωστεί με αυτή την πάθηση μετά το εμβόλιο Pfizer. Μια υγιής 35χρονη γυναίκα διαγνώστηκε με αυτοάνοση ηπατίτιδα μία εβδομάδα μετά την πρώτη της ένεση.

Τεράστιες οι επιπτώσεις για τους εμβολιασμένουςΘεωρήθηκε ότι η πρωτεΐνη ακίδας θα παρήχθη κυρίως γύρω από το σημείο της παρακέντησης, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι αυτό δεν συμβαίνει. Μέρος του mRNA εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και βρίσκεται σε αρουραίους μετά από 48 ώρες σε διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του ήπατος, του σπλήνα και των ωοθηκών.

Ο παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος Peter McCullough γράφει στο Twitter ότι η σουηδική μελέτη έχει «τεράστιες επιπτώσεις». 

Οι επιστήμονες θα κάνουν και άλλη έρευνα για τις επιπτώσεις στο DNA.

Κατά τα άλλα η ένεση δεν ήταν καθόλου πειραματική!!!

KORAKAS NEWS

No comments