ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Των εμβολιασμένων που έκαναν την αναμνηστική ή θα πάνε και για την 4η επειδή βιάζονται να γίνουν κοπρία στον οργανικό κήπο του κακού δράκου.

Στο προηγούμενο άρθρο αν προσέξατε τι γράφει το κείμενο για τον θάνατο των δυο αδελφιών με διαφορά 6 μήνες θα μπορούσε να σας ενεργοποιήσει την σπίθα, την αρχέγονη δύναμη του ανθρώπου ώστε να επέμβετε στο χασάπικο του εκπαιδευτή σας που είναι ο μεγαλύτερος ψυχάκιας στο ηλιακό σύστημα...

Μια τέτοια σοκαριστική πραγματικότητα αιφνιδίων θανάτων δεν κατάφερε ακόμη να ενεργοποιήσει ούτε έναν μηχανισμό προστασίας των Ελλήνων!!! Η τραγική πραγματικότητα ενός έθνους που σβήνει χωρίς να θέλει να ενεργοποιήσει την σπίθα, γιατί μάλλον έχει σβίσει εδώ και πολλά χρόνια. 

Ή λόγω των ημερών, δεν έχει ανάψει ποτέ;

Γιατί άραγε; 

Πως είναι εφικτό να δολοφονούνται συστηματικά τόσες χιλιάδες Ελληνες και να μην υπάρχει ούτε μια έρευνα για τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής κοινωνίας, εφόσον όλοι νοιάζονται για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ;

Την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ δεν λέει ο κρατικός μηχανισμός ότι προασπίζεται;;; Εφόσον όλα γίνονται υποχρεωτικά γιατί κανείς σας, δεν ερωτεί τους εκπροσώπους του κράτους πότε και γιατί δεν ερευνεί κανείς τους πρόωρους θανάτους της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής κοινωνίας; 

Γνωρίζετε βέβαια τον λόγο όπως τον έχετε διαβάσει εδώ εκατοντάδες φορές και ίσως σε χιλιάδες άρθρα μας από τον Μάρτιο του 2020!!! Τα πάντα είναι ανάποδα στον σατανισμό, και αν σου λείπει η εκπαίδευση ή η αντίληψη πάς σύντομα να κοπρίσεις το ησυχαστήριο, χωρίς να κλείσεις τον φυσικό κύκλο που έχει μέσα το πρότυπο του κώδικα της ΠΗΓΗΣ. Χάνεις αυτή την ευκαιρία της ενσάρκωσης.


Σας δολοφονούν μαζικά σε μια ιεροτελεστία με μάσκες, με αποστάσεις, με απομόνωση, πλύσιμο χεριών όπως κάνει ο μαύρος ιερέας πριν την θυσία παιδιών. Σας τα έδειξαν όλα και σας τα επέβαλαν. Σας έβαλαν να περάσετε την ιεροτελεστία μιας μοναδικής έκβασης και αποκορύφωσης. Της ΘΥΣΙΑΣ. Μια τέλεια οργανωμένη θυσία μέσα απο τους μηχανισμούς μιας κρατικής δικτατορίας! Φυσικά ουδείς σας έχει αντιληφθεί την μαζική γενοκτονία των Ελλήνων επειδή όλοι σας είστε χεσμένοι μέχρι τον κόρφο. 

Έχετε μυρίσει ποτέ χεσμένο από τον φόβο; Από τον φόβο σας, ταίζουν το αφεντικό τους, από τον θάνατο σας παίρνει παράταση υπάρξεως στο αιθερικό πεδίο, πάντα.

Δεν θα αφήσουν κανέναν σας ζωντανό παρά μόνο τους ανεμβολίαστους, αυτούς που έχουν κάποια μικρή ικανότητα σκέψεως με μια λογική που εσείς την θεωρείτε παράλογη... αυτοί/ες σκέφτονται και έχουν αντιληφθεί τα πολύ απλά αλλά πολύ σημαντικά θέματα της ζωής τους σε αυτή την ενσάρκωση. 

Το άσχημο για τους ανεμβολίαστους είναι ότι και αυτοί δεν είναι σε θέση να οργανωθούν, μέχρι στιγμής, και φυσικά δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται, αν δεν μας προλάβει ο αστέρας. Για να αλλάξουμε κάτι που μας ενοχλεί πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς, να πιστέψουμε μέσα σε κάθε κύτταρο μας την δημιουργική μας σπίθα, επίσης πρέπει να αιτηθούμε, να προσευχηθούμε στην ΠΗΓΗ των ΠΑΝΤΩΝ ότι έχουμε καταθέσει το αίτημα μας.

Μόνο τότε υπάρχει μια μικρή προοπτική για να σταματήσει το λαίμαργο απάνθρωπο τέχνασμα του δράκου που έχει καταπιεί σχεδόν όλη την ανθρωπότητα. 

KORAKAS NEWS

4 comments:

 1. Έχω τρείς φίλους καθηγητές 50+ διορισμένους, πού μυαλό έχουν. Ο πρώτος πήγε από τούς αρχή καί τό έκανε τήν άνοιξη. Όταν τόν ρώτησα άν τό σκέφτηκε καλά μού είπε ότι είναι μέ τούς πολλούς πού συμμερίζονται ότι λέει η τηλεόραση η οποία εκείνη τήν περίοδο μάς βομβάρδιζε με εικόνες από την Ινδία. "Δέν βλέπεις τι γίνεται εκεί;" μού είπε γιά να τον ρωτήσω αν ήταν σίγουρος ότι οι εικόνες είναι πρόσφατες, χωρίς φυσικά να λάβω απάντηση. Όταν τον ξαναδώ θα τον ρωτήσω αν πέθαναν όλοι οι Ινδοί ή επιβίωσε κανείς.
  Ο δεύτερος προβληματιζόταν και είχε ραντεβού σε τρείς μέρες, το σκεφτόταν. Μετά από μήνες επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι μόλις έκανε την τρίτη δόση, είχε κάνει εξετάσεις και ήταν όλα καλά, άρα το μπόλι είναι καλό και ασφαλές. Όταν τον ρώτησα γιατί πεθαίνουν τόσοι πολλοί 40-65 ετών ξαφνικά μου είπε από τή ...στεναχώρια.
  Ο τρίτος το έκανε και αυτός από την άνοιξη κι ότι βρέξει ας κατεβάσει, δέν πολυπιστεύει δε στο Ίντερνετ, καθότι συνειδητοποιημένος κομμουνιστής και το κόμμα συναινεί με τις πολυεθνικές φαρμακευτικές, από ότι κατάλαβα.
  Προσωπικά πιστεύω ότι και οι τρείς το κάναν για να μη ρισκάρουν τη μονιμότητα σε μία εποχή που η ιδιωτική παιδεία πνέει τα λοίσθια. έτσι σκέφτονται και οι περισσότεροι του δημοσίου, που κατά βάθος είναι ταυτισμένοι με την εξουσία όποιος κι αν είναι επάνω.
  Η ιστορία τών τελευταίων δύο ετών απέδειξε ότι στην Βουλή υπάρχει ένα μόνο κόμμα.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΣΕ ΑΡΘΡΟ;

   Delete
 2. Γράψτο σαν σκέψεις που κάνεις για ανθρώπους που διαθέτουν ευφυία και υποτάχθηκαν στο σύστημα μαζί με άλλες περιπτώσεις σχετικές μαρτυρίες που έχεις ακούσει και είναι πολλές. Γενικά μπορώ να πώ ότι σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζω και είναι διορισμένοι ή καλοβαλμένοι οικονομικά στήθηκαν στην ουρά. Όταν τους λες για την άλλη άποψη στρουθοκαμηλίζουν, κατά βάθος δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα από τα προαποφασισμένα, γιατί φοβούνται μην βρεθούν να τρέχουν για μικρό μεροκάματο και αυτό άν.
  Πάντως τό παρόν ιστολόγιο το θεωρώ αδύνατο να το παρακολουθούν αυτοί που επισκέπτονται τα μεγάλα συστημικά και δεν μιλώ για τους επί πληρωμή σχολιαστές των κομμάτων. Η άποψή μου είναι ότι ένα 50% του κόσμου πιστεύει τα κανάλια και μπολιάστηκε γιατί πραγματικά φοβήθηκε, ενώ από τούς υπόλοιπους πού πήγαν οι μισοί τουλάχιστον το κάναν εκβιαστικά, άρα είμαστε πολλοί που αντιδρούμε. Και μεταξύ μας τώρα, πολλοί από το πρώτο 50% έχουν τις αμφιβολίες τους γιά την αποτελεσματικότητα του σκευάσματος, γι΄αυτό που τους υποσχέθηκαν τουλάχιστον.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

   Delete