ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ "Ρωσικά φορητά κρεματόρια" που χρησιμοποιούν για την "απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων θυμάτων στο πεδίο της μάχης" αλλά είναι από μια διαφήμιση του 2013ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ "Ρωσικά φορητά κρεματόρια" που χρησιμοποιούν για την "απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων θυμάτων στο πεδίο της μάχης" αλλά είναι από μια διαφήμιση του 2013


Όλα τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα με ένα προπαγανδιστικό κομμάτι από την The Telegraph που ισχυριζόταν ότι η Ρωσία είχε αναπτύξει «κινητά κρεματόρια» για να «κρύψει στοιχεία απωλειών στο πεδίο της μάχης», γράφει το Informationliberation.com.

«Η Ρωσία αναπτύσσει κινητά κρεματόρια για να παρακολουθεί τα στρατεύματά της στη μάχη», έγραψε ο τίτλος της Telegraph.

Ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας λέει ότι οι αποτεφρωτήρες που θα τοποθετούνται σε οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για να κρύψουν στοιχεία για απώλειες στο πεδίο της μάχης.

«STANK OF DEATH» Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τα κινητά κρεματόρια της Ρωσίας που χρησιμοποιούνταν για να «κάψουν νεκρούς στρατιώτες για να κρύψουν την πραγματική έκταση των νεκρών από τον πόλεμο στην Ουκρανία», έλεγε ένας τίτλος της The Sun.

Η Sun είχε εικόνες που ανέφερε ότι η πηγή του βίντεο ήταν το «Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας».
Η πραγματική πηγή ήταν μια διαφήμιση από την εταιρεία Turmalin ZAO που δημοσιεύτηκε στο YouTube το 2013.
Στο βίντεο μπορείτε να τους δείτε να καίνε μια σακούλα σκουπιδιών.

Η εταιρεία αυτοχαρακτηρίζεται ως «Russian Insinerator Construction Company».

Η De Telegraaf τράβηξε ακριβώς το ίδιο βίντεο και έκοψε την ενότητα με τα στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος, κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για διαφήμιση.

Εδώ το βίντεο προπαγάνδας:

Η Telegraph έχει επίσης απενεργοποιήσει τα σχόλια στο βίντεο, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να αποκαλύψουν τα ψέματά τους.

Για εμάς από το ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ, η απάτη των ΜΜΕ δεν μας ξαφνιάζει αλλά βεβαιώνει ξανά ότι οι σκηνοθέτες των πάντων είναι απατεώνες, ψεύτες και στυγνοί δολοφόνοι. Όσο για τα φορητά κρεματόρια και την ιδέα της κατασκεύης τους επιβεβαιώνεται ξανά η άποψη μας ότι αυτός ο πολιτισμός είναι ένας πολιτισμός ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ, του μαζικού θανάτου και εξολοθρεψης των υπάκουων και ευκολόπιστων σκλάβων.
Οι εκπαιδευτές τους τους έμαθαν να κάθονται, να σηκώνονται, να γαυγίζουν και να εμβολιάζονται συνεχώς για την δημόσια υγεία τους.

Απόδοση 
KORAKAS NEWS

No comments