Πίσω-μπρος το μοτεράκι!!! Πως γίνεται το "φεγγαράκι μου το λαμπρό" να κάνει και όπισθεν;;; VIDEO (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 4/9/2020) 


Πίσω-μπρος το μοτεράκι!!! Πως γίνεται το "φεγγαράκι μου το λαμπρό" να κάνει και όπισθεν;;; VIDEO (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 4/9/2020) 

Σας έχουμε γράψει στο παρελθόν και θα σας δείχνουμε συνέχεια ότι ο τσίγκος πάνω από τα κεφάλια σας είναι τεχνητό σώμα. Δηλαδή το έχει φτιάξει ειδικός τεχνικός. Πρόκειται για νοήμονα τεχνικό μόνο, που ο τεχνικός δεν ήταν απαραίτητα ένας καλάγαθος εφευρέτης για να βοηθήσει την ζωή και την εξέλιξη του ανθρώπου στην γαία. Και σίγουρα δεν το τοποθέτησε εκεί για να σας φωτίζει διότι το "φεγγαράκι μου λαμπρό" το έφτιαξε για την πάρτη του. Σας έμαθε ότι βρίσκεστε στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας επειδή τον βολεύει....

Έχετε δει από κοντά ορνιθώνες;;;

Τι εννοούμαι; 

Το φεγγαράκι μου το "λαμπρό" εκτός ότι είναι ένας κρόνιος δορυφόρος και ανακυκλώνει τις ψυχές μας καθημερινά, τις κάνει πακέτο διακοπών με πρωινό και βραδινό και τις ξαναστέλνει πίσω στην Γαία για νέα ενσαρκωση. Για νέο ξύλο μέσα από τις μαύρες εξουσίες που θάβουν ζωντανό τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Έχει όμως και άλλες ιδιότητες. 

Οι άλλες ιδιότητες είναι ότι ελέγχει συνεχώς κάθε σας συναίσθημα και πολλές φορές τις σκέψεις σας ή και τα δύο συγχρόνως. Οι σκέψεις μας, μας εκπαίδευσαν να πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι δικές μας, και μέσα από την εκπαίδευση από μικρή ηλικία έχουν εν-τυπώσει όλο το κρόνιο πρόγραμμα του μαυρόψυχου στο μυαλό μας. 
Δόξα, πλούτος, κατάκτηση, αίμα, πολέμοι, καταστροφή, σφαγμοί, αποκεφαλισμοί, κυριαρχία, έξυπνες βόμβες και έξυπνα μηχανήματα που μπορύν να δολοφονήσουν με ένα πάτημα στο κουμπί εκατομμύρια ψυχούλες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό είναι το επίτευγμα του πολιτισμού που ζείτε/ζουμε.

Σας/μας έμαθαν ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά γιατί πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από τους κατακτητές, δολοφονώντας τους. 

Μπαίνουμε στο ΝΟΗΜΑ;;; 

Ποιος επωφελείτε απο τις μαζικές δολοφονίες πιστεύετε; Ο δολοφόνος, ο κατακτημένος/σακατεμένος ή ο τεχνικός του τσίγκου δορυφόρου που κάνει και ανάποδες στροφές αν πρέπει μπροστά και από την ΗΛΙΟ μας;;; 

Ότι σας έχουν μάθει για το "φεγγαράκι μου λαμπρό" φέγγε μου να φαγωθώ, είναι ψέμα!!! 

Κολυμπάτε μέσα σε μια θάλασσα απάτης με την μαύρη NASA να γράφει εδώ πιο κάτω παραμύθια της Χαλιμά...τύπου "φεγγαράκι μου λαμπρό"!!!  

Διαβάστε τι γράφει και αν βρείτε κάτι το λογικό απαντήστε μας!!! Το μηχανάκι κάνει πίσω-μπρος, μπροστά από τον ΗΛΙΟ...πως γίνεται αυτό άραγε;;; Και γιατί προσπαθούν να το δικαιολογήσουν με ανοησίες ορολογίας "Παγωμένου Πλαισίου";;; Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι έγινε κάπου ένα λάθος, τότε όμως γιατί με την σταδιακή μείωση της ταχύτητας και στη συνέχεια την όπισθεν; Είμαστε καλά ή κάναμε πυρετό;

Δείτε και το βίντεο αλλά μπείτε και στην σελίδα της NASA που οι ίδιοι παίζουν με το μυαλό σας/μας γιατί έχουν πολύ καλούς δεσμούς με τον τεχνικό του τσίγκου και είναι ειδικοί και στο Μαιντ Κοντρόλ. Όπως και στο κοντρόλ της πορείας του τσίγκινου δορυφόρου ανακυκλωτή ψυχών. Για τα συναισθήματα σας (οι μασκοφόροι-χεσμενοι γνωρίζουν) σας εξηγήσαμε ότι δεν είναι μέρος μιας σάπιας εκπαίδευσης απο μικρή ηλικία και έλεγχος σαρωτικών κυμάτων από τον τσίγκο. Προσέξτε τα νερά και τα συναισθήματα σας όταν έχει σελήνη...


Πριν κλείσω να σας θυμισω ότι στην Αποκάλυψη του Ιωάννη γράφει ότι τους Εσχάτους χρόνους θα άλλαξει και η όψη του Ηλία-Ηλιου αλλά και της σελινιασμένης-σελήνης...


Το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA Πιάσε το Σεληνιακό Παγωμένο Πλαίσιο

Το απόγευμα της 6ης Μαρτίου 2019, η Σελήνη άρχισε να διέρχεται από τον Ήλιο, στη συνέχεια διπλασιάστηκε και ανίχνευσε ξανά τα βήματά της προς την άλλη κατεύθυνση - τουλάχιστον, έτσι έμοιαζε από την προοπτική του Παρατηρητηρίου Ηλιακής Δυναμικής της NASA, ή του SDO, στο τροχιά γύρω από τη Γη.

Οι σχετικές ταχύτητες και θέσεις της Σελήνης, του Ήλιου και του Παρατηρητηρίου Ηλιακής Δυναμικής της NASA οδήγησαν σε αυτήν την ασυνήθιστη σεληνιακή διέλευση όπου η Σελήνη φαίνεται να σταματά και να αντιστρέφει την πορεία.

Αυτή η σεληνιακή διέλευση διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, από τις 5 μ.μ. έως 9:07 μ.μ. EST και, στην κορυφή, η Σελήνη κάλυψε το 82 τοις εκατό του Ήλιου.

Διαβάστε περισσότερα: https: //www.nasa.gov/feature/goddard / 

KORAKAS NEWS

THEODOROS ILIA DRASI

No comments