ΠΑΕΙ Η 39ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ - ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer mRNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

ΠΑΕΙ Η 39ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ - ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer mRNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣΗ Elisabeth Durazzo, μια νεαρή νοσοκόμα στο νοσοκομείο Fabrizio Spaziani στο Frosinone, φέρεται να πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της από καρδιακή ανακοπή.

Το νοσοκομείο της ήταν ένα από τα πρώτα νοσοκομεία στο Λάτσιο που από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου απαιτούσε όλο το υγειονομικό προσωπικό του να συμμετάσχει σε μια τεράστια προσπάθεια εμβολιασμού κατά του Covid, χρησιμοποιώντας το πειραματικό εμβόλιο Pfizer mRNA COVID.

Εμβολιάστηκε στις 13 Ιανουαρίου 2021 και βρέθηκε νεκρή με τον μικρό της γιο 10 μέρες αργότερα. (Πηγή.)

Όπως είναι το σημερινό πρωτόκολλο των κυβερνητικών υγειονομικών αρχών, κανένας από αυτούς τους  θανάτους δεν ενοχοποιείται για τις ενέσεις για τον COVID.Απλώς υποτίθεται ότι αυτοί οι νεαροί εργαζόμενοι στο νοσοκομείο πέθαναν όλοι από καρδιακή ανακοπή από «φυσικά αίτια» παρά τις προϋπάρχουσες συνθήκες και ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις πειραματικές ενέσεις Pfizer mRNA COVID που έλαβε ο καθένας τους.

Το να παραδεχθούμε ότι οι πειραματικές ενέσεις mRNA του COVID-19 είχαν οποιαδήποτε σχέση με αυτούς τους θανάτους θα ήταν κακό για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη αυτών των νέων λήψεων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και την αγορά που ελπίζουν να αναπτύξουν.

Κάποτε θα πουν κάναμε ένα λάθος και όλα τα εκατομμυρια νεκρών ήταν ένα μικρό ατύχημα στην προσπάθεια καταπολέμησης του αοράτου-19.

KORAKAS NEWS

No comments