ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: έκλεισε η ΜΕΘ γιατί οι νοσοκόμοι αρνούνται να εμβολιαστούνΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: έκλεισε η ΜΕΘ γιατί οι νοσοκόμοι αρνούνται να εμβολιαστούνΤο τμήμα επειγόντων περιστατικών ενός νοσοκομείου της Νέας Υόρκης είναι κλειστό εδώ και αρκετές ημέρες. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Στο προσωπικό δόθηκε η επιλογή: είτε θα εμβολιαστείτε είτε δεν σας επιτρέπεται πλέον να πάτε στη δουλειά.

Σημαντικός αριθμός εργαζομένων επέλεξε τη δεύτερη επιλογή, με αποτέλεσμα να κλείσει η ΜΕΘ στο Λονγκ Μπιτς. Μια δήλωση από το Νοσοκομείο Mount Sinai South Nassau ανέφερε ότι έκλεισε προσωρινά λόγω έλλειψης προσωπικού λόγω της απαίτησης εμβολιασμού.

«Λυπούμαστε που αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτό το βήμα, αλλά η ασφάλεια των ασθενών μας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας», ανέφερε το νοσοκομείο.

Το περιστατικό δείχνει τον αντίκτυπο του αναγκαστικού εμβολιασμού στην υγειονομική περίθαλψη. Προφανώς, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που αρνούνται το εμβόλιο θα αντικατασταθούν από νέους υπαλλήλους που έχουν εμβολιαστεί.

Το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας πρέπει να εμβολιαστούν.

nytimes

1 comment:

 1. Αποδείχθηκε επιστημονικά ότι τα εμβόλια COVID σκοτώνουν... ��

  https://www.brighteon.com/c191a7f9-7363-4c41-b21d-1ef9ebe81114

  Ο Vernon Coleman, ο Άγγλος ιατρός που προειδοποίησε από την αρχή για τους κινδύνους των πειραματικών σκευασμάτων κατά της COVID-19 - και δυσφημίστηκε άγρια από τους "ελεγκτές αλήθειας" και τα καθεστωτικά Μέσα, αποκαλύπτει μια νέα μελέτη, που αποδεικνύει την επικινδυνότητα των λεγόμενων "εμβολίων".

  Η μελέτη στην οποία αναφέρεται είναι αυτή: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712
  Σύνδεσμος για το σάιτ του Δρ Κόλμαν: https://vernoncoleman.org/


  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ReplyDelete