Κινεζική πατέντα από το 2015 το "Εμβόλιο" με οξείδιο του γραφενίου

Κινεζική πατέντα από το 2015 το "Εμβόλιο" με οξείδιο του γραφενίουΗ εφεύρεση ανήκει σε μια σειρά εφευρέσεων στον τομέα των νανοϋλικών και των βιολογικών φαρμάκων και αφορά ένα εμβόλιο, ιδιαίτερα την ανάπτυξη ενός ανασυνδυασμένου πυρηνικού νανοεμβολίου του κορονοϊού 2019-nCoV. Η εφεύρεση περιλαμβάνει επίσης μια μέθοδο για την παρασκευή του εμβολίου και τη χρήση του εμβολίου σε πειράματα σε ζώα. Το νέο εμβόλιο κορωνοϊού περιέχει οξείδιο γραφενίου, καρνοσίνη, CpG και τον νέο κορονοϊό RBD. Η καρνοσίνη, η CpG και ο νέος κορονοϊός RBD συνδυάζονται σε δομή οξειδίου του γραφενίου.

ΠΗΓΗ: CNIPAΑυτή η κινεζική εφεύρεση, που δημοσιεύθηκε το 2015 και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2020, φυσικά δεν είναι πραγματικά εμβόλιο. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι πιο πιθανό, καθώς ξένα και εχθρικά στοιχεία εγκαθίστανται μόνιμα στο ανθρώπινο κυτταρικό σύστημα. Το οξείδιο του γραφενίου ως «φορέας» είναι παραπλανητικό, επειδή συνήθως ένας «φορέας» διαλύεται ή απορρίπτεται μετά την παροχή υπηρεσιών. 

Σε αυτή την περίπτωση, αφορά τον «φορέα» ως το κύριο συστατικό. Η «επιστήμη» θα ξαφνιαστεί και θα προβληματιστεί ξανά. Ο «νέος ανασυνδυασμένος κορωνοϊός» (RBD) σίγουρα δεν υπάρχει καθόλου, αντ 'αυτού, ορισμένα (ενιαία) σκουπίδια mRNA (σκουπίδια) συνοδεύονται από αυτό που διασφαλίζει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να κατοχυρωθεί με πατέντα. Το CpG είναι μια συγκεκριμένη δομή DNA που μελετήθηκε σε ποντίκια σε σχέση με την «ρύθμιση του φόβου».


Η καρνοσίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό. Εάν αυτό το "γκου" δεν ήταν τυλιγμένο σε οξείδιο του γραφενίου, δεν θα ξεπερνούσε την πρώτη γραμμή άμυνας του ανθρώπου. Τώρα που είναι συσκευασμένο από έναν «φορέα», μπορεί να φτάσει στο νευρικό σύστημα και τα ευάλωτα όργανα. Το οξείδιο του γραφενίου ως "φορέας" είναι "θανατηφόρα παράπλευρη ζημιά", η χρήση του αποθαρρύνεται 

Για έναν "μεταφορέα" θα πρέπει να είναι κάτω από τα μέσα. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, είναι ο κύριος κινητήρας μιας χημικής-τοξικής επίθεσης στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Έχει ταξινομηθεί ως "εμβολιασμός" για να λάβει έγκριση για αυτό.


Μια ένεση νανοσωματιδίων, σε συνδυασμό με σκουπίδια και ενδεχομένως διόδους ή/και νανοτσίπ, δεν θα μπορούσε ποτέ να εγκριθεί. 

Φυσικά, οι ειδικοί δεν γνωρίζουν τίποτε για την κινέζικη πατέντα γραφενίου και όπως όλοι οι ειδικοί εμβολιάζουν μαζικά τους μελλοντικά νεκρούς.

KORAKAS NEWS 

No comments