Μικροτσιπ για την ασφάλεια της κοινωνίας


Μικροτσιπ για την ασφάλεια της κοινωνίας
Σύμφωνα με τον Αμερικανό κορυφαίο οικονομολόγο Martin Armstrong, πρώην σύμβουλο του Λευκού Οίκου και με πολυάριθμες επαφές σε κυβερνητικούς κύκλους, οι ΗΠΑ σκέφτονται σοβαρά να εισαγάγουν έναν υποχρεωτικό εμφυτευμένο μικροτσίπ, υποτίθεται ότι θα λύσουν την κρίση του κορωνοϊου. Με ένα τέτοιο τσιπ, ο καθένας θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί και να ελεγχθεί εάν κάποιος έχει εμβολιαστεί. Αν κάποιος δεν έχει τσιπ, ή αν κάποιος έχει αρνηθεί εμβολιασμούς, θα αποκλειστεί εντελώς από την κοινωνία. Το κοινοβούλιο της Δανίας είχε συμφωνήσει πριν λίγες μέρες σε έναν νόμο έκτακτης ανάγκης που επιτρέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ατόμων με των ιό."Η πρόταση θα είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι έχετε εμβολιαστεί και αναπτύχθηκε από το MIT και τη Microsoft", γράφει ο Armstrong. "Ίσως ενσωματοθεί με το πρόγραμμα του Bill Gates" ID2020. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό ότι αυτός ο φόβος για τον κορωνοϊό είναι ένα σκόπιμο σχέδιο για να ωθήσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν αυτά τα ψηφιακά εμφυτεύματα. Όποιος δεν εμβολιαστεί θα αποκλειστεί από τις κοινωνικές δραστηριότητες."

"Ακριβώς όπως με την 9/11 διέταξαν τους ανθρώπους να ελεγχθούν πριν επιβιβαστούν σ' ένα αεροπλάνο, το επόμενο στάδιο είναι να πάρουν όλοι οι επιβάτες το τσιπ που χρησιμοποιούνται ήδη σε σκύλους και γάτες".

"Ο Bill Gates προσπαθεί να επιβάλει υποχρεωτικά μάρκες ταυτότητας στο σώμα σας. Ισχυρίζεται ότι δεν αποτελεί εισβολή του ιδιωτικού σας απορρήτου. Η Price Waterhouse είναι το ID2020 για να μας αναγκάσει να εγκαταστήσουμε μάρκες σε όλους μας. "

armstrongeconomics
KORAKAS NEWSNo comments