Δήμαρχος Σιντικής Σερρών ξεκινάει το στήσιμο πάρκου με μαιμούδες εξ ανατολών...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΕΝΕΚΟ;;;


Δήμαρχος Σιντικής Σερρών ξεκινάει το στήσιμο πάρκου με μαιμούδες εξ ανατολών...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΕΝΕΚΟ;;;

Σας τα δείχνουμε, σας τα γράφουμε πριν υλοποιηθούν ΟΧΙ γιατί είμαστε ξερωόλες αλλά επειδή γνωρίζουμε απόλυτα την πάστα των Εξ-ουσιών που πουλάνε αυτή εδώ την καταπροδομένη χώρα. Τα πάρκα με σμαρτ μαιμούδες δηλώθηκαν ακριβώς την επόμενη ημέρα δημοσίευσης του άρθρου μας με τίτλο

ΝΕΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΕΘΝΙΚΟΥ" ΠΑΡΚΟΥ ΜΕ ΣΜΑΡΤ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ


Η προδοσία συνεχίζετε κανονικά σε συνταγή υποδούλωσης με άριστη και ύπουλη μεθοδικότητα έτσι ακριβώς όπως πώλησαν την Μακεδονία οι αριστεροί κομπάρσοι. Πάει η Μακεδονία πάει και η Θράκη, πάνε τα νησιά και κανένας δεν έχει πάει βαθιά στα μπουντρούμια της φυλακής μέχρι στιγμής! Τόση ξεφτίλα δεν έχει περάσει κανένας λαός μέχρι στιγμής.Το σύστημα αυτό σας ταίζει όλους με δηλητήρια, με εξ-ουσίες που τις χάβετε σαν όρνιθες. Τουλάχιστον ο Χαβαναγκίλας και Καρμα-καμμένος έκαναν χιλιάρικα στις Ελβετικές τράπεζες. Όταν θα σφάζουν και βιάζουν οι ανθρωπιστικές ορδές από μαιμούδες, εσείς τι θα κάνετε; Πως θα τρέχετε για τις Άλπεις; δεν σας άφησαν δεκάρα και τώρα σας ποδοπατούν και αφανίζουν την γη σας, οι ίδιοι κομπάρσοι που πλούτισαν εις βάρος σας. 

Την στιγμή που θα σας σφάζουν οι μαυροσπορίτες, μόνο τότε θα καταλάβετε πόσο αθώοι είναι οι τζιχαντιστικές μαιμούδες...Ο ΞΥΡΙΖΑ θέλει ανοικτά σύνορα γιατί δεν σας εξαφάνισαν την τετραετία πουλήματος της Ελλάς. Αλλά τι σας νοιάζει εσάς...!!!
Το ζωολογικό πάρκο μεγαλώνει στις Σέρρες, να είστε έτοιμοι για τις επιθετικές μαιμούδες, θα σφάζουν και με πάτους από μπουκάλια.

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

No comments