ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αγαπητοί συνέλληνες,

Έζησα πολύ λίγο αλλά αυτό δεν με ενόχλησε καθόλου. Αυτό που με ενόχλησε στα λίγα χρόνια ζωής μου ήταν η προδοσία της Ελλάδος από τα πολιτικά ανδρείκελα που ξεπούλησαν την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες για το προσωπικό τους ώφελος, βόλεμα και απόκτηση πλούτο. Αυτό επίσης που με πλήγωσε περισσότερο δεν ήταν οι αλβανικές σφαίρες αλλά η προδοσία της Μακεδονίας και το πούλημα της Βορείου Ηπείρου από τους ελληνόφωνους πολιτικούς. Σε όλα τα εθνικά θέματα οι προδότες παίρνουν ακριβώς τις αντίθετες αποφάσεις με το συμφέρον της πατρίδος. Η προδοσία είναι διαχρονική, ατιμωτική και εξεφτιληστική για τις χιλιάδες χρόνια ιστορία του λαύ μας που δολοφονήθηκε συστηματικά, συρικνώθηκε, καταδιώχθηκε τραγικά αλλά το χειρώτερο από όλα είναι ότι οι πολιτικοί ηγέτες μας είναι η μεγαλύτερη αιτία του συστηματικού αφανισμού μας.
Το τέλος μου ωφείλεται σε στυγνή δολοφονία από την Αλβανική αστυνομία ΡΕΝΑ, που με ένα ύπουλο τρόπο προσπάθησαν να με ξεγελάσουν και να με φυλακίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Είπαν ότι αυτοκτόνησα αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια, με δολοφόνησαν έτσι όπως σας δολοφονούν και εσάς κάθε μέρα κλειδώνοντας σας μέσα στα σπίτια σας με την δικαιολογία της ΑΠΑΤΗΣ των Μνημονίων και χρέους, της ισλαμοποίησης από τους πράκτορες Αξελ Αμπότ και Καατρακούλη. τελευταία απάτη είναι αυτή της Κορώνα-19. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον προδότη Καρμα-κούλη και όργανο των κρυφών Λεσχών όπως η Μπίλντεμπεργκ να γεμίσουν την χώρα με ισλαμιστές για να σας αφανίσουν μέσα σε μερικά χρόνια.
Με την εθνική εορτή της ελευθερίας των ηρώων της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου σας κλείδωσαν μέσα με μια τεράστια σκευωρία για να μην αισθάνεστε υπερήφανοι που είστε έλληνες. Η προδοτική κυβέρνηση των εξουσιαστών ανθελλήνων της ΝΔ μισεί τους έλληνες και την Ελλάδα επειδή από πίσω υπηρετούν την Σιών και τα σχέδια τους που συνεπάγονται τον αφανισμό των Ελλήνων.
Δέκα χρόνια ξεπάτωσαν την Ελλάδα, έκοβαν μισθούς και δώρα με την δικαιολογία ότι χαλάγατε παρα πανω από αυτά που κερδίζατε. Ολα είναι μια συκοφαντια για να σας κλέψουν τον εθνικό πλούτο, να πουλήσουν για μερικά ψύχουλα τις δημόσιες υπηρεσίες που άξιζαν δις και τις αγόρασαν για ένα κομμάτι ψωμί, για μερικά εκατομμύρια, δηλαδή το 1/50 της αξίας τους. Τα υγειή οικονομικά τμήματα όπως αεροδρόμια και λιμάνια τα έδωσαν σε ναζί και κινέζους ενώ έβαζαν τα πουλημένα συνδικάτα με τα αρχικομματόσκυλα να γαυγίζουν αντί να εργάζονται γα το κοινό καλό.
Ο τομαρισμός και ανιθηκότητα των πολιτκών κομπάρσων ήταν η αιτία της εθνικής μας προδοσίας και καταπάτησης όλων των ατομικών σας δικαιωμάτων αυτή την στιγμή. Σας αλοίωσαν ηθικά, πνευματικά και ψυχολογικά. Χωρίς πνεύμα ελληνικό και δίψα για ελευθερία είστε αιώνιοι δούλοι.
Η 25η Μαρτίου θα έπρεπε να σας θύμιζε την δίψα για ελευθερία και το πνεύμα των ελλήνων προγόνων σας. Εάν συνεχίσετε να είστε υλιστές και εγωιστικά τομάρια να αλλάξετε το όνομα της χώρας σας σε Ελλαδιστάν. Να γνωρίζετε ότι θα ξανα έδινα το αίμα μου για την ελευθερία της πατρίδος μας!

Εσείς;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

No comments