ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ: ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ… ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ


Τα συγχαρητήρια του προς τον ταπεινό του δούλο, mister Tsipra, του εξέφρασε δια τηλεφώνου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς, για την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία χαρακτήρισε «ιστορική».

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, ανάλογα συχαρίκια έδωσε και στον «Μακεδόνα» πρωθυπουργό, Ζάεφ.

Ιδού η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου της αμερικανικής αντιπροεδρίας:

«Ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συγχαίρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ιστορική συμφωνία με τα Σκόπια για την επίλυση του μακροχρόνιου προβλήματος του ονοματολογικού. Ο αντιπρόεδρος προσέφερε την υποστήριξη των ΗΠΑ για τη συμφωνία και τη βιώσιμη και επιτυχημένη εφαρμογή της, και επαίνεσε την ηγεσία και το θάρρος του πρωθυπουργού Τσίπρα στην επίτευξη αυτής της συμφωνίας, η οποία θα ενισχύσει την ευημερία και τη σταθερότητα της περιοχής. Ο αντιπρόεδρος Πενς συζήτησε επίσης την επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα. Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος επικοινώνησε με τον Ζόραν Ζάεφ, στον οποίο εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για μια πορεία προς την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο του 2019 και επιβεβαίωσε την υποστήριξη των ΗΠΑ για τη συμμετοχή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ».

Όπως τονίστηκε στην ιστοσελίδα Hellasjournal.com, η απόφαση για τα τηλεφωνήματα είναι «πολιτική πράξη» και έχει στόχο να δείξει την πλήρη αμερικανική υποστήριξη των δύο ηγετών στο εσωτερικό των χωρών τους, διότι αντιμετωπίζουν «εθνικιστική πολεμική».

Ισχύς των προδοτών η λατρεία των διεθνών εξουσιαστών!
ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια