ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

10 Πνεύματα του Κακού που Πιάστηκαν στην Κάμερα! (video)


10 Πνεύματα του Κακού που Πιάστηκαν στην Κάμερα!


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Προσπαθούσε να κάνει την δουλειά της στην κουζίνα, όταν σε κάποια στιγμή είχε την αίσθηση ότι δεν ήταν μόνη. Δεν έδωσε σημασία, καθώς ήταν βέβαιη ότι ήταν μόνη. Μάλλον κάποια παράξενη σκέψη είχε περάσει από το μυαλό της, την οποία δεν πρόλαβε να επεξεργαστεί. Συνέχισε αυτό που έκανε, όμως, ένας ανεπαίσθητος θόρυβος έμοιαζε με προειδοποίηση…

Ανυποψίαστη σκέφτηκε ότι θα ήταν η σακούλα από τα ψώνια που μόλις πριν λίγο είχε διπλώσει και είχε αφήσει πάνω στο τραπέζι, κοντά στην φρουτιέρα και στο ποτήρι με την μπύρα και το κουτάκι της.
Μερικές φορές κάνουν έναν ανατριχιαστικό θόρυβο όταν ξεφορμάρονται. Γύρισε ασυναίσθητα και κοίταξε προς τα εκεί. Η σακούλα έλειπε. Αυτό της κίνησε την προσοχή. Έκανε ένα βήμα πλάγιο και είδε πως η σακούλα είχε πέσει στο πάτωμα.

Το παράξενο ήταν πως δεν ήταν ξεδιπλωμένη όπως θα συνέβαινε κατά την πτώση της. Αντίθετα, ήταν διπλωμένη και μάλιστα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνήθιζε η ίδια. Σαν να το είχε κάνει κάποιος άλλος και όχι η ίδια.

Ξεροκατάπιε. Σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Χωρίς να κινηθεί, μόνο με τα μάτια κοίταξε δεξιά και αριστερά. Ένα κάτι σαν φύσημα ακούστηκε και ξαφνικά άρχισαν να ανοίγουν ένα ένα τα ντουλάπια της κουζίνας. Τα πράγματα φεύγουν από το τραπέζι μπροστά της και διαλύονται στο πάτωμα. Τα πιάτα πετάγονται και εκσφενδονίζονται μέσα από τα ντουλάπια προς κάθε εξωτερική κατεύθυνση.

Η γυναίκα τα είχε παίξει…

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας στην θέση της;

Μέσα από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, έχουν καταγραφεί πολλά περίεργα και αλλόκοτα περιστατικά. Σε κάποια από αυτά υπήρχαν μάρτυρες που τα βίωσαν. Σε κάποια άλλα δεν υπήρχε ψυχή!

Ή μήπως υπήρχε κάποιου είδους «ψυχή» που έκανε «διάφορα»;

Κάποιο ή, ίσως, κάποια πνεύματα του κακού που λειτουργούν με τον δικό τους άγνωστο σε μας τρόπο, άραγε, προσπαθούν να μας μεταφέρουν κάποιο παράξενο μήνυμα;

Όπως διαβάζουμε στο paraxeno.com: Τα πνεύματα των νεκρών δεν είναι πάντα φιλικά, είναι θορυβώδη, επιθετικά και τρομακτικά. Κάνουν την παρουσία τους αισθητή για να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό.

Κινούν αντικείμενα, προκαλούν ζημιές και απειλούν ακόμη και την ζωή των ζωντανών… είναι γνωστά ως POLTERGEISTS.

Δείτε, λοιπόν, 10 Πνεύματα του Κακού που Πιάστηκαν στην Κάμερα και συγκεντρώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

10 Creepiest Poltergeists Caught on Tape
diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια