ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ΝΑΤΟ θέλει πόλεμο με την Ρωσία και τον θέλει σύντομα για αυτό συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.Χρήστος Χαλίκης

Το ΝΑΤΟ θέλει πόλεμο με την Ρωσία και τον θέλει σύντομα για αυτό συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.
Πόλεμος εδώ , πόλεμος εκεί πόλεμος παντού αυτά γράφουν σχεδόν όλοι . Αυτόν τον καιρό ο εχθρός μας είναι ένας και αιώνιος δηλαδή ο Τούρκος , ο κάθε Τούρκος, ασχέτως αν δεν του έχει περάσει καν από το μυαλό του απλού Τούρκου πολίτη ότι θα κάνει πόλεμο με τους γείτονες Έλληνες. Αυτό μας πλασάρουν αυτό τρώμε έτσι πάει η δουλειά χρόνια στην Ελλάδα.
Θα μου πει κάποιος μα πας καλά δεν βλέπεις τι γίνεται μας την πέφτουν συνέχεια και μας προκαλούν; Σε πρώτο επίπεδο έτσι είναι, αλλά η ιστορία έχει βάθος πολύ βάθος για να μας το εξηγήσουν οι φοβεροί πολιτικοί μας για ένα και μονό λόγο είναι συμμέτοχοι στο παιχνίδι εναντίων της χώρας ,είναι οι ηθοποιοί στον θίασο που παίζετε στο θέατρο της ανατολικής Μεσογείου θάλασσας και μάντεψε , με την δική σου ψήφο τώρα και με την δική σου ζωή αργότερα.
Πριν προσπαθήσω να ξετυλίξω τις σκέψεις μου εξηγώ ότι θα πάρω την θέση όλων των εμπλεκομένων στην περιοχή μας ξεκινώντας από τον πιο μεγάλο προς τον ποιο μικρό. Δηλαδή θα επιχειρηματολογήσω με βάση την ιστορία την γεωγραφία και την σκοπιμότητα των πραγμάτων στο ίσως μεγαλύτερο τρελοκομείο του πλανήτη τα Βαλκάνια.
Πάμε λοιπόν πίσω στον χρόνο τότε που δεν υπήρχαν κομμουνιστές ΝΑΤΟ κτλ πάμε στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορία τότε που άνοιγε δρόμους για να συνδέετε εμπορικά και στρατιωτικά με όλες τις κτίσης της από τον Βορρά μέχρι τον Νότο και την ανατολή μέχρι την δύση.

hellenicsunrise2

Δεν υπάρχουν σχόλια