ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ – Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν θέλουν να ξέρετε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ – Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ Ξεπουλήσατε το όνομα της Μακεδονίας ;

Την ίδια ώρα να πάτε να κρεμαστείτε από ντροπή στην πλατεία Συντάγματος , διαφορετικά η οργή των Ελλήνων θα είναι σκληρή, όμοια της δεν θα έχετε ματαδεί.


Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, π. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ… ¨ξαναχτύπησε» (ξέρεις αυτός που μας έδινε πληροφορίες, από τις Βρυξέλες, από εκείνες που σου καλαρέσαν…) και μου έδωσε έγραφα από τον «dossier» ΙΙ.

Συγκεκριμένα μου έδωσε πρακτικά και αποφάσεις εποχής σου ως Ευρωβουλευτής… Γιάννη Ρουμπάτη μετά την κλοπή των Ταμείων του ΕΟΤ… (μάλιστα του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που τα «ξέχασες» όλα, μου είπε να σου πω). Τα στοιχεία είναι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των αρχηγών κρατών Μελών της ΕΕ που συνήλθε στην ΛΙΣΑΒΟΝΑ και αποφάσισε στις 27 Ιουνίου 1992 για πολλά, μεταξύ αυτών και την επικύρωση της απόφασης που έλαβε χώρα στην πόλη Guimarães της Πορτογαλίας με ΘΕΜΑ τον όρο της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβίας ως Μακεδονίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ – Αυτά είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν θέλουν να ξέρετε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ

[Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει τη θέση που έλαβαν η Κοινότητα και τα κράτη μέλη της στο Guimaraes κατόπιν αιτήματος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να αναγνωριστεί ως ανεξάρτητο κράτος. Εκφράζει την ετοιμότητά του να αναγνωρίσει. Αυτή τη δημοκρατία εντός των υφιστάμενων συνόρων της, σύμφωνα με τη δήλωση της 16ης Δεκεμβρίου 1991 με όνομα που δεν περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Θεωρεί επίσης ότι τα σύνορα αυτής της δημοκρατίας είναι απαραβίαστα και εγγυημένα σύμφωνα με τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και του Χάρτη των Παρισίων.]

Δεν υπάρχουν σχόλια