ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΒΡΕ ΤΟΥΣ… ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗΣ ΜΕ… ΔΙΑΛΟΓΟ


Μπορεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ να μιλάνε θεωρητικώς για αναμενόμενα «χαστούκια» (σιγά τα αίματα!) από τις ευρωπαϊκές χώρες στην Τουρκιά για το μονομερές πάγωμα της συμφωνίας επανεισδοχής με την Ελλάδα, αλλά η πρώτη αντίδραση ήρθε ήδη από τους… φίλους μας τους Γερμανούς και μόνο με… χαστούκι δεν μοιάζει.

«Ελπίζουμε ότι αυτά τα θέματα μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας θα μπορέσουν να οδηγηθούν σεμία καλή λύση σε μεταξύ τους συζήτηση και με διάλογο», δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Άντεμπαρ. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι «δεν επηρεάζουν αυτές οι εξελίξεις τη συμφωνία με την ΕΕ», ξεχωρίζοντάς την από την ελληνοτουρκική συμφωνία!

Σε όποιο θέμα προκύψει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκιάς, οι διάφοροι… φίλοι μας (Αμερικανοί, Γερμανοί, Ισραηλινοί, ΝΑΤΟ) παίρνουν πάντα ίσες αποστάσεις (μεταξύ θύτη και θύματος) και συνιστούν… διάλογο. Τόσο πολύ μας… αγαπάνε!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια