ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

200.000.000 ΘΥΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΎ ΖΗΤΟΎΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ (3)

Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών – "ΕΣΣΔ"...

...ο μεγαλύτερος "δολοφόνος" όλων των εποχών.Η ΕΣΣΔ ήταν ένα απολύτως τεχνητό δημιούργημα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι Σιωνιστές δανειστές τού Τσάρου τού "παρήγγειλαν" έναν πόλεμο με τη Ρωσία, προκειμένου να δρομολογήσουν τα σχέδιά τους. Το ζητούμενο από αυτόν τον κατά παραγγελία πόλεμο ήταν να εκμεταλλευτούν τις συνέπειές του ...Συνέπειες, οι οποίες είχαν σχέση με την εξασθένιση του κρατικού μηχανισμού της Ρωσίας, αλλά και την πείνα που θα μάστιζε τον ρωσικό λαό. Ήθελαν να προκαλέσουν μια κοινωνική "έκρηξη" απέναντι σε ένα κράτος αδύναμο να τη διαχειριστεί. Από εκεί και πέρα "μισθωμένοι" εξειδικευμένοι ρολίστες θα αναλάμβαναν συγκεκριμένους ρόλους. ...Επαγγελματίες "επαναστάτες", όπως οι ίδιοι περιέγραφαν τους εαυτούς τους ..."Σχολή" επαγγελματιών "επαναστατών" είχαν δημιουργήσει ...Προδότες έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε ...κατά παραγγελίαν τού οποιουδήποτε ...και εναντίον τού οποιουδήποτε ...Σκουπίδια όλων των εθνικοτήτων ...Απάτριδες, οι οποίοι δεν δίσταζαν να προδώσουν την πατρίδα τους ...Αθλιότητες, "αμπαλαρισμένες" σε έννοιες όπως "διεθνισμός", "πάλη των τάξεων", "μπουρζουαζία" και "πράσινα άλογα" ...Προδοτικά σκουπίδια, που για την ανταμοιβή, είτε σε χρήμα είτε σε εξουσία, δεν δίσταζαν μπροστά σε τίποτε. Με πρώτο τον Λένιν - ο οποίος λειτουργούσε καθαρά, υπό την καθοδήγηση των Γερμανών, εις βάρος της πατρίδας του - όλοι οι υπόλοιποι ήταν όμοιοί του. Αυτά δεν τα λέμε εμείς, επειδή είμαστε "συνωμοσιολόγοι" ...Αυτά τα βρίσκει κάποιος στα ιστορικά στοιχεία, εάν βέβαια έχει τη θέληση να καταλάβει τι συνέβη.

Η Μεγάλη Επανάσταση των εργατών δεν έγινε ποτέ στη Ρωσία. Στη Ρωσία, λόγω του γερμανορωσικού πολέμου, συνέβη μια κοινωνική έκρηξη και αυτή "καπελώθηκε" από τους δήθεν "επαναστάτες" ..."Καπελώθηκε" από τους χαφιέδες των Σιωνιστών, οι οποίοι καθοδηγούνταν από Γερμανούς πράκτορες ...Ξένο κράτος, δηλαδή, παρενέβη στα εσωτερικά τής Ρωσίας. Ο μεγάλος Λένιν μόνον σε ένα πράγμα ήταν πραγματικά μεγάλος ...Ήταν μεγάλος δολοφόνος ...Σε όλα τα άλλα ήταν ένας βλάκας και μισός ...ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ, για όσους νόμισαν ότι το γράψαμε εκ παραδρομής...


...Ήταν ένας Ρώσος - με γερμανοεβραϊκές ρίζες - προδότης τής Ρωσίας ...Άσχετος με τα πάντα ...Ένας ρωσικής καταγωγής πράκτορας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, και μάλιστα όχι ιδιαίτερα ευφυής ..."Πακέτο" τον πήγαιναν οι Γερμανοί για να "θριαμβεύσει". Πάντα είχε γύρω του Γερμανούς αξιωματικούς και πράκτορες, οι οποίοι του υποδείκνυαν τι να κάνει και πώς να το κάνει, και βέβαια τον προστάτευαν ...ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ στρατηγική του κίνηση δεν ήταν έξυπνη. Σε όλα ήταν βλάκας, και εκτός τόπου και χρόνου ...Όλα τα έκανε "καρότσι". Γερμανοί πράκτορες ήταν εκείνοι που δολοφονούσαν, διέφθειραν και απειλούσαν Ρώσους, για να επιβληθεί η "επανάσταση" των προλεταρίων. Όλος ο σχεδιασμός ανήκε στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ο Λένιν απλά έβαζε τη φάτσα του. Το μοναδικό που έκανε μόνος του ήταν να υπογράφει "πακέτα" εκτελέσεων, βασανισμών και εκτοπισμών ...Ένα κτήνος με όλη τη σημασία τής λέξεως.

Αυτόν διαδέχθηκε ο Στάλιν, ο οποίος ήταν απολύτως όμοιός του. Όλοι αυτοί ήταν απολύτως ελεγχόμενοι από τους Εβραίους και στην απόλυτη πλειοψηφία τους Εβραίοι και οι ίδιοι ...Εβραίοι των γκέτο ...Αγράμματοι Εβραίοι, με φοβερό μίσος για τους Ρώσους και κυρίως τους Ρώσους τής "ελίτ", οι οποίοι τους έβλεπαν σαν "τρωκτικά". Μιλάμε για μίσος και κόμπλεξ, που, όταν αυτά συνδυάστηκαν με εξουσία, αντικρίσαμε καταστάσεις εξωπραγματικές. Σκότωναν τον πατέρα ή τον αδερφό ή τον άντρα κάποιας και την υποχρέωναν να κάνει πως δεν καταλαβαίνει, γιατί θα είχε την ίδια τύχη. Ο Μπέρια βίαζε όποια γυναίκα είχε την ατυχία να είναι του γούστου του και την επόμενη ημέρα τής έστελνε με δικούς του ανθρώπους λουλούδια ...Αν δεν τα δεχόταν, τη σκότωναν. Όσο πιο πολύ εγκληματούσαν, τόσο πιο πολύ έμπαιναν σε έναν "μονόδρομο", ο οποίος τους έκανε απόλυτα εξαρτώμενους από τα αφεντικά τους.

Ενθαρρύνονταν να εγκληματούν, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο πρώτος είχε σχέση με τον γενικότερο σχεδιασμό και ο δεύτερος είχε σχέση με τον έλεγχο των προσώπων που ασκούσαν την εξουσία. Ο πρώτος είχε σχέση με το "μάρκετινγκ" του τρόμου. "Κατασκεύαζαν" έναν τρομοκράτη των λαών και ήθελαν να του δώσουν την ανάλογη εικόνα. Ήθελαν τα εγκλήματα αυτά να γίνονται γνωστά, για να "τρέμουν" οι λαοί τον κομμουνιστικό κίνδυνο ...Για να γνωρίζουν τι τους θα τους περίμενε σε περίπτωση που οι κομμουνιστές πάρουν την εξουσία και στα δικά τους κράτη. Ο δεύτερος λόγος ήταν καθαρά για τον έλεγχο των αξιωματούχων τού σοβιετικού "κτήνους". Οι Σιωνιστές ενθάρρυναν τους κομμουνιστές να εγκληματούν, για να μπαίνουν οι ίδιοι ως πρόσωπα όλο και πιο "βαθιά" στην αθλιότητα.

Ενθαρρύνονταν να εγκληματούν με όλους τους δυνατούς τρόπους, γιατί το έγκλημα της προηγούμενης ημέρας έφερνε μαζί του το έγκλημα της επομένης και αυτό ήταν κάτι που τους "έδενε" όλο και πιο πολύ μεταξύ τους - αλλά και με τους Σιωνιστές προστάτες τους—. Μέσα σε ελάχιστους μήνες είχαν γίνει τα πιο μισητά σκουπίδια στη ρωσική κοινωνία. Μόνον οπλοφορώντας κυκλοφορούσαν και ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ο "πατερούλης" Στάλιν δεν πήγαινε ποτέ από την ίδια διαδρομή στο σπίτι του. Στην κυριολεξία "ξεπάστρεψαν" ό,τι καλύτερο διέθετε η ρωσική κοινωνία. Μίση απίστευτα και κόμπλεξ βγήκαν στους δρόμους και βρόμισαν τα πάντα. Οι Εβραίοι είχαν βρει την ευκαιρία και έκαναν απίστευτα αίσχη. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες απλά υποδείκνυαν τους στόχους και οι βρομιάρηδες τους εκτελούσαν ...Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έφτιαχναν συνεχώς λίστες εκλεκτών Ρώσων και αυτούς τους "ξεπάστρεψαν" όλους οι Εβραίοι.

...Όλοι οι οργανωτές των μαζικών δολοφονιών ήταν Εβραίοι ...Όλοι τους πληρωμένοι από τους Σιωνιστές δια μέσου των μυστικών υπηρεσιών τού Κάιζερ ...Εβραίος ήταν ο αρχηγός τής Δικτατορίας τού Προλεταριάτου Λένιν και Εβραίοι ήταν και οι επικεφαλής των "μοχλών" τής Δικτατορίας αυτής ...Εβραίος ήταν ο Τρότσκι, ο οποίος, ως αρχηγός τού "Κόκκινου Στρατού", απειλούσε κατά κύριο λόγο τον ρωσικό λαό και μετά όλους τους άλλους ...Εβραίος ήταν και ο Γιάγκοντα - ο επονομαζόμενος Εβραίος Χίτλερ - , που, ως αρχηγός τής NKVD, απειλούσε κατά κύριο λόγο τη ρωσική κοινωνία και μετά όλους τους άλλους. Αυτό ήταν το σιωνιστικό "θηρίο" που "κατασκεύασαν", για να τρομοκρατούν την Ευρώπη.

Τα πάντα είχαν αναλάβει "εργολαβικά". Τίποτε δεν άφησαν σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν δικοί τους ...Ειδικά τις λεπτές και βρόμικες δουλειές, οι οποίες θα επηρέαζαν τη σοβιετική "επένδυση" των Σιωνιστών ...Εβραίος ήταν Jocob Yurovsky, ο οποίος εκτέλεσε τον Τσάρο. Μετά από αυτήν την εκτέλεση, η οποία τους φόβιζε πολύ, η εβραϊκή "πανούκλα" απελευθερώθηκε και έπεσε πάνω στον ρωσικό λαό χωρίς έλεος. Οι Εβραίοι, ως επικεφαλής τού Κόκκινου Στρατού και της Κόκκινης KGB, είχαν δρομολογήσει τον "Μεγάλο Τρόμο" στη Ρωσία πολύ πριν ο Χίτλερ ξεκινήσει το "real estate" των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Τι θα πει "Μεγάλος Τρόμος"; ...Μαζικές εκκαθαρίσεις ανθρώπων με κριτήρια που βόλευαν αποκλειστικά τα εβραϊκά συμφέροντα. Στην κυριολεξία "ξεπάτωσαν" τον μορφωμένο "ανθό" τής ρωσικής κοινωνίας. Εκμεταλλεύτηκαν την κομμουνιστική εξουσία και ξεπάστρεψαν ό,τι ποιοτικό υπήρχε στη ρωσική κοινωνία, θεωρώντας το απειλή για τα σχέδιά τους. Στη θέση τους έβαζαν ό,τι πιο ελεεινό υπήρχε διαθέσιμο ...Μεθύστακες, αγράμματοι, βιαστές, δολοφόνοι, κλέφτες κλπ.. κατέλαβαν όλες τις κυβερνητικές θέσεις ...Αυτοί οι άχρηστοι ήταν το "μερίδιο" της Ρωσίας στη Σοβιετική Εξουσία. Η Ρωσία "ευνουχίστηκε" χωρίς κανένα έλεος. Ο Στάλιν, ο Γιάγκοντα, ο Γεζόφ, ασχολήθηκαν προσωπικά με αυτές τις εκκαθαρίσεις πολύ πριν ξεκινήσει ανάλογα εγκλήματα ο Χίτλερ ...ο οποίος μπροστά τους φαινόταν σαν καλοπροαίρετος πρόσκοπος.

Τέτοια ανθρώπινα "σκουπίδια" δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. Τις περισσότερες φορές δεν γνώριζες αν τις αποφάσεις τις έπαιρναν ψυχοπαθείς ή απλά "τάπα" μεθυσμένοι. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν υπήρξαν ούτε στα πιο σκοτεινά χρόνια τού Μεσαίωνα. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες έκαναν την Ιερά Εξέταση να μοιάζει με αυστηρή "επίπληξη" σε γυμνάσιο θηλέων. Κανένας δεν εμπιστευόταν κανέναν ...και τις περισσότερες φορές είχε και δίκιο που το έκανε. Ο καθένας είχε γίνει χαφιές τού διπλανού του.

Πήγαινε κάποιος για φαγητό με τον αρχηγό και δεν γνώριζε αν θα γυρίσει σπίτι του ...Αν θα εκτοπιζόταν σε κάποιο γκούλαγκ ή θα εκτελούνταν σε καμιά μάντρα. Χαιρετούσες το πρωί στον δρόμο κάποιον που δεν "έπρεπε" και το βράδυ - αν ήσουν τυχερός - σε "μπουζούριαζαν", για να σε στείλουν στη Σιβηρία, γιατί πάντα υπήρχε η πιθανότητα να σε σκοτώσουν επιτόπου σαν τον σκύλο. Ο ένας χαφιέδιζε τον άλλο. Η κάθε γειτονιά, το κάθε εργοστάσιο, το κάθε χωράφι ήταν η "ευκαιρία" τού χαφιέ να αποκτήσει εύνοια εις βάρος των συνανθρώπων του ...Ευνοούνταν αν αποκάλυπτε "εχθρούς" τής εξουσίας και όταν αυτοί δεν υπήρχαν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να τους "επινοήσει" ο ίδιος.

Αυτή η αθλιότητα λειτουργούσε σε όλα τα "επίπεδα". Χαφιέδιζε στο εργοστάσιο ο εργάτης τον εργάτη, αλλά το ίδιο έκανε και το ένα μέλος τού Πολίτμπιρο για το άλλο. Ξυπνούσε στραβά ο αρχηγός και υπέγραφε εκτελέσεις δεκάδων ανθρώπων, απλά για να "ξεθυμάνει". Εκλεγόταν νέος αρχηγός και τις επόμενες ημέρες εκτελούσε όλους τους συνυποψηφίους του. Όλοι οι πρώτοι ηγέτες τής δήθεν Οκτωβριανής Επανάστασης μέσα σε λίγα χρόνια είχαν "αλληλοκατασπαραχθεί" σαν τα κτήνη. Οι περισσότεροι είχαν εκτελεστεί από τους "συναδέλφους" τους. Τέτοια κτήνη, όσο και να ψάξει κάποιος στην ανθρώπινη ιστορία, δεν θα βρει. Τέτοια σκληρότητα και τέτοια αυθαιρεσία δεν θα βρει κανένας ούτε στα χειρότερα χρόνια τής Βαβυλώνας...

...Ακόμα διατηρούνται κρυμμένα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν πρωτοφανείς κτηνωδίες και τα οποία δεν δίνονται στους ιστορικούς προς μελέτη, απλά και μόνον για να μην φρικάρει ο κόσμος από τις φρικαλεότητες των κτηνών ...Δύο μέρες χαροπάλευε ο Στάλιν μόνος του στο δωμάτιό του χεσμένος και κατουρημένος, γιατί κανένας δεν τολμούσε να μπει στον χώρο του, για να δει τι συμβαίνει. Πέθανε σαν αβοήθητο ζώο, γιατί, φερόμενος ως κτήνος, τους είχε τρομοκρατημένους όλους γύρω του και άρα ανίκανους να τον βοηθήσουν ...Φοβούμενοι μην άθελά τους τον "ενοχλήσουν", τον έστειλαν "ανενόχλητο" στον αγύριστο ...Δύο μέρες με σηκωμένο χέρι και χωρίς φωνή "ζητούσε" βοήθεια.

Αυτοί οι άνθρωποι σακάτεψαν στην κυριολεξία τον ρωσικό λαό. Εμφανίζονταν σαν εκφραστές μιας επανάστασης, η οποία στην πραγματικότητα δεν είχε γίνει ποτέ ...Δεν έκαναν απλά τους φτωχούς φτωχότερους ...Τους έκαναν δυστυχείς ...Ο τρόμος προκαλούσε την ανασφάλεια και αυτό οδηγούσε στη δυστυχία. Ούτε όμως σ' αυτήν τους τη δυστυχία τούς άφηναν ανενόχλητους ...Τους σκότωναν σαν τις "μύγες" με την παραμικρή ευκαιρία. Όποιος διαφωνούσε με τις απόψεις τους, δεν μετρούσε πάνω από λίγες στιγμές μέχρι να εκτελεστεί ...Να εκτελεστεί και να "γλιτώσει", γιατί κάποιοι άλλοι δεν είχαν ούτε αυτήν την τύχη.

Πουθενά μέσα στην κοινωνία δεν είχαν συμμάχους και γι' αυτόν τον λόγο είχαν επιλέξει τη "λύση" τής τρομοκρατίας, προκειμένου να "λυγίσουν" τον ρωσικό λαό. Σε μια αγροτική κοινωνία - όπως η ρωσική τής εποχής εκείνης - η ιδεολογία αυτή, η οποία "ευαγγελιζόταν" την κολεκτιβοποίηση της γης, έβρισκε απέναντί της το 95% τού αγροτικού πληθυσμού ...Κυνηγούσαν τους αγρότες στα δάση και όσους δεν τους σκότωναν επιτόπου, τους έστελναν στη Σιβηρία. Μέσα σε λίγες ημέρες εξουσίας είχαν δημιουργήσει ένα απίστευτο πλήθος από 8.000.000 σκλάβους, τους οποίους τους έβαζαν να δουλεύουν μέχρι θανάτου. Το υποτιθέμενο κόμμα τής εργατικής τάξης όποιον ήθελε να τον τιμωρήσει τον έκανε εργάτη. Το υποτιθέμενο αντιαστικό κόμμα όποιον ήθελε να τον ευνοήσει τον έκανε αστίζοντα επαγγελματία "επαναστάτη", προσφέροντάς του υπεραξία.

Αυτή η δολοφονική ΕΣΣΔ - όπου μπορούσε - σκορπούσε τον θάνατο, γιατί αυτό προέβλεπε ο ρόλος της ...Σκορπούσε τον θάνατο θεαματικά και προκλητικά, προκειμένου να δρομολογηθεί ο σχεδιασμός εκείνος, τον οποίο η ανθρωπότητα θα "έβλεπε" μετά την ολοκλήρωσή του και άρα μετά τον "στημένο" Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλη τη "βρόμικη" δουλειά, που ήθελαν να κάνουν οι Σιωνιστές, την έδωσαν "εργολαβία" στην ΕΣΣΔ, η οποία - όπως ήταν γνωστό από την αρχή - είχε ημερομηνία "λήξεως". Όποιον ήθελαν να "τακτοποιήσουν" με τον τρόπο που τους βόλευε για την επερχόμενη μεταπολεμική περίοδο, με την ΕΣΣΔ τον "τακτοποιούσαν" ...Οι κομμουνιστές ήταν στην κυριολεξία "φονιάδες των λαών" και η ΕΣΣΔ ήταν το πιο ισχυρό τους "όπλο" ...Ένα "όπλο", το οποίο στην κυριολεξία διέλυσε τον σλαβικό κόσμο. Δεν υπάρχει ούτε ένα κράτος, που να μην το "άγγιξε" η "ευαισθησία" τους.

Δεν ήταν δηλαδή μόνον οι Ρώσοι, που γεύτηκαν την αθλιότητά τους ...Τα ίδια και χειρότερα έκαναν και στους Ουκρανούς ή στους Πολωνούς ...Στην Ουκρανία με συνοπτικές διαδικασίες οδήγησαν τον κόσμο στον θάνατο μέσω της πείνας. Τους άρπαξαν τα αποθέματα τροφών και τους άφησαν να πεθάνουν σαν τα ζώα ...Ούτε τη δυνατότητα ν' αναζητήσουν τροφή σε κάποια άλλα μέρη δεν τους επέτρεψαν ...Τους εκτελούσαν επιτόπου, όταν προσπαθούσαν να μετακινηθούν για να σωθούν. Οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στους δρόμους από την πείνα. Όλα αυτά με μία απόφαση των Εβραίων κομισάριων, οι οποίοι ήθελαν να ελέγξουν απόλυτα τους Ρώσους και να στείλουν "μηνύματα" σε όλους τους υπολοίπους.

Ανάλογης αθλιότητας και ωμότητας εγκλήματα έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι και στην Πολωνία ...Ακόμα "στοιχειώνει" την Πολωνία η σφαγή τού Κατύν ...Κι εκεί οι στόχοι τους ήταν οι ίδιοι ...Στόχοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν πως είχαν δρομολογήσει σχεδιασμούς, τους οποίους οι υπόλοιποι άνθρωποι θα "έβλεπαν" μετά από χρόνια. Εξολόθρευσαν τον "ανθό" καί της πολωνικής κοινωνίας, προκειμένου να δρομολογήσουν την επόμενη "ημέρα". Τα φανατικά σκουπίδια τού σιωνισμού εξόντωσαν το "φιλέτο" της πολωνικής αστικής τάξης, προκειμένου να επιβάλουν τον κομμουνισμό σ' αυτήν τη χώρα. Προφανώς γνώριζαν εκ των προτέρων την τελική έκβαση του "στημένου" μεγάλου Πολέμου και βιάζονταν να προετοιμάσουν την Πολωνία για την εύκολη εισαγωγή της στο Ανατολικό Μπλοκ.

Για να δώσουν λοιπόν το μεταπολεμικό πλεονέκτημα στα κομμουνιστικά σκουπίδια των γκέτο τής Βαρσοβίας, "καθάρισαν" τον "ανθό" τού πολωνικού λαού. Όμως, τέτοιου είδους και μεγέθους εγκλήματα δεν μπορούν να μείνουν στο "σκοτάδι". Πολύ πριν τελειώσει ο Πόλεμος, οι Πολωνοί κατήγγειλαν στη διεθνή κοινότητα τους Σοβιετικούς-Εβραίους κομισάριους για το έγκλημά τους, αλλά ο έλεγχος της προπαγάνδας "φόρτωνε" επιτηδευμένα αυτό το ανήκουστο και πρωτοφανές έγκλημα στον Χίτλερ. Δεκαετίες πέρασαν, για να παραδεχθούν - χωρίς συνέπειες πλέον - οι Σοβιετικοί το έγκλημα (...από τον Γκορμπατσόφ, και όταν αυτό πλέον δεν είχε καμία αξία). Όπως αποδεικνύεται από τα αρχεία των ίδιων των Αμερικανών, οι Ρούζβελτ και Τσόρτσιλ γνώριζαν το έγκλημα του Κατύν από το 1943.

Στην κυριολεξία δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ λαός, ο οποίος να μην έχει υποστεί ζημιά εξαιτίας των Εβραίων ...Πρόδωσαν τους πάντες. Ως έθνος χωρίς πατρίδα, πρόδωσαν αυτούς που τους φιλοξενούσαν. Γιατί όμως αναφερόμαστε στην έννοια της φιλοξενίας; ...Γιατί, όταν φιλοξενείς μια εθνική μειονότητα και αυτή σε προδίδει σε ξένους, είναι σαν να πιάνεις έναν φιλοξενούμενό σου στο δωμάτιο των παιδιών σου να επιχειρεί να τα βιάσει. Όλοι όσοι τους φιλοξένησαν στα κράτη τους προδόθηκαν και έπαθαν ζημιά απ' αυτούς ...ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου. Ακόμα και λαοί, οι οποίοι δεν τους γνώριζαν καν, έπαθαν ζημιές εξαιτίας τους. 60 εκατομμύρια νεκρούς θρήνησαν οι Κινέζοι, εξαιτίας τού εβραϊκού κομμουνισμού, χωρίς καν να έχουν δει Εβραίο μπροστά τους. Όλα αυτά ήταν εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και ως γνωστόν όπου υπάρχουν εγκλήματα υπάρχουν κι εγκληματίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια