Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΤΣΙΠΡΑ


Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

Με αυτή την αναφορά λύνει μια για πάντα ο αριστερός παραχαράκτης της ιστορίας το όνομα των Σλάβων και Αλβανών του Βαρντάσκα ή Βαρδάρη....Διαβάστε και φρίξτε με την αριστερή προδοσία εναντίον 3000 ετών ελληνικής ιστορίας από τους ελεεινούς προδότες του ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Μας φόρτωσαν με μια θάλασσα από χρέη και στην συνέχεια με βουνά απο εφορίες οι εγχώριοι Εφιάλτες ώστε να μας κόψουν σε κομμάτια και να μας δουλεύουν, να μας κλέβουν όπως τους έδωσαν διαταγές οι διεθνείς τραπεζίτες να κάνουν!!!

Ζεις μέσα στην μεγαλύτερη οικονομική δικτατορία που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε ένα έθνος, με τον έλληνα το μεγαλύτερο πειραματόζωο!!!

Το έργο τους θα συνεχιστεί μέχρι την μοιραία ιστορική στιγμή να πάρεις την απόφαση και να τους στείλεις στον Διάολο!!! Εκεί που ανήκουν!


Τσίπρας :

«Δεν είναι παράλογο να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία σε μια σύνθετη ονομασία»

«Μακεδονικό έθνος δεν υπήρξε ποτέ στους αρχαίους χρόνους, όπως δεν υπήρξε και έθνος Αθηναίων ή Σπαρτιατών. Η αρχαία Μακεδονία υπήρξε μια ισχυρή δύναμη του αρχαίου ελληνικού κόσμου που επεκτάθηκε, ειδικά την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πολύ ευρύτερα από τον σημερινό γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας (?) Σήμερα η ευρύτερη αυτή γεωγραφική περιοχή καταλαμβάνεται από τρία διαφορετικά κράτη. Υπό αυτή την έννοια είναι απολύτως ανιστόρητο και παράλογο κάποιοι να ζητούν την αποκλειστικότητα της Μακεδονίας και μάλιστα με την έννοια του εθνοτικού προσδιορισμού. Δεν είναι παράλογο, όμως, να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία σε μια σύνθετη ονομασία, είτε με γεωγραφικό είτε με χρονικό προσδιορισμό, έναντι όλων, έτσι ώστε να γίνεται απολύτως σαφές ότι κανείς δε διεκδικεί εδάφη ή ιστορία άλλων λαών».

ΚΟΡΑΞ

No comments