ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

26 νεκροί στην εκκλησία στο Τέξας, 26 στο Σάντυ Χουκ και 26 νεκρές Νιγηριανές…κτλ κτλ

26 νεκροί στην εκκλησία στο Τέξας, 26 στο Σάντυ Χουκ και 26 νεκρές Νιγηριανές…κτλ κτλ


Όταν οργανώνουν τις απάτες τους εις βάρος της ψυχικής υγείας της μάζας δεν το κάνουν τυχαία όπως δείχνουμε τόσα χρόνια. Υπάρχει σοβαρός λόγος γιατί το κάνουν συνέχεια με μια υπερβολική επίδειξη βίας και θανάτου αθώων ανθρώπων.

Όλα γίνονται για τον έλεγχο του υποσυνείδητο του ανθρώπου, αυτός είναι και ο λόγος που τραυματίζουν συνέχεια την μάζα με επιθέσεις που δεν έχουν γίνει ποτέ. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, σίγουρα δολοφονούν συνέχεια και χωρίς οίκτο ανθρώπους διότι έχουν τους λόγους τους, την ατζέντα ελέγχου της ελευθερίας του ανθρώπου.

Σε αυτές εδώ τις περιπτώσεις όπως στην εκκλησία του Τέξας, το Σάντυ Χουκ δημοτικό σχολείο και τις 26 νεκρές κοπέλες στο σκάφος πριν λίγες ημέρες στην Ιταλία, βλέπουμε ένα γνωστό μοτίβο με το 26 ή τον καθρέφτη του το 92=911.
Ο έλεγχος και μαζικός ψυχοτραυματισμός είναι μια σκοτεινή εργολαβία χωρίς τέλος, είναι μια στρατηγική μάιντ κοντρόλ που εξασκούν επάνω μας με το σοκ και δέος. Οι λέσχες πίσω από τις δυτικές κυβερνήσεις είναι ομάδες πολύ διεστραμένων και πολύ αρρωστημένων ατόμων.

Δείτε εδώ μια σειρά από τις ειδήσεις των τελευταίων εβδομάδων και αναρωτηθείτε αν ο αριθμός θυμάτων σε όλες τις επόμενες περιπτώσεις είναι αληθινός ή είναι μια μπαρούφα, όπως είναι σχεδόν όλα όσα διαβάζετε στις ειδήσεις με τα απανωτά θύματα και τον αριθμό-μοτίβο που περνούν στα εγκεφαλικά σας κύτταρα.
Italy investigating deaths of 26 teenage girls in Mediterranean Sea οι 26 νεκρές Νιγηριανές κοπέλες που βρέθηκαν στην Ιταλία εχθές.

Και πάει λέγοντας….αν κοιτάξεις πίσω στον χρόνο. 

Πιστεύετε ακόμη μετά αυτό εδώ το άρθρο ότι το νούμερο 26 σε συνδιασμό με τον θάνατο είναι τυχαίος;;;

Όποια είδηση και αν διαβάσετε πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει μόνο ένα σκοπό. Τον νοητικό προγραμματισμό σας στο μόντους που σας θέλουν οι υπηρέτες του Μαύρου…

KORAKS 

Δεν υπάρχουν σχόλια